Siirry pääsisältöön

Hämmästyttävä kasvonaamio

Kaupallisessa yhteistyössä May Beauty Suomen kanssa. Postauksen lopussa alennuskoodi.

Itsellä on aina ollut melko hyvä iho. Silloin tällöin tulee yksittäisiä finnejä. Suurin ongelmani on kuitenkin isot ihohuokoset sekä runsas määrä mustapäitä nenässä, leuassa ja otsan alueella. 

Olin erittäin innoissani, kun sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä May Beautyn kanssa. Ensimmäiseksi testasin heidän The incredible face mask:ia. Kyseessä on musta, pois revittävä naamio. Pääaineosana on syvänmeren muta. Tuotteen luvataan poistavan mustapäitä, ennaltaehkäisevän aknea sekä poistavan ylimääräistä talia, öljyisyyttä sekä kuollutta ihosolukkoa. Täydellinen siis omaan ihooni. 
Aiempaa kokemusta tuotteesta ei ole, joten innolla lähdin testamaan naamiota. Jos edes muutama mustapää nenästä lähtee pois, olen tyytyväinen.

 

Tuote tulee yksittäispakattuna pienessä pussissa. Jotta levittäminen olisi helpompaa, suosittelen puristamaan tuotteen jollekin alustalle ensin. Näin saat levitettyä naamion helposti kerralla. Tuote on kätevä levittää naamiosiveltimellä. May Beautyn sivuilta on mahdollista tilata myös sivellin tähän tarkoitukseen.
Varo laittamasta naamiota kulmakarvoihin, jotta et revi vahingossa kulmakarvojasi irti. Vältä myös silmänympärysihoa.
Yllätyin siitä, miten hyvä tuoksu naamiossa on. Raikas ja miellyttävä. Naamio myös tuntuu iholla ihanan viileältä. Levittäminen oli erittäin helppoa, sillä naamio ei kuivu kasvoihin saman tien. Kun naamio on levitetty, annetaan sen kuivua 30-45min. Tärkeää on, että naamion antaa kuivua kunnolla ennen kuin sen repii irti.  Kuivuessaan naamio alkaa kiristää ihoa ja muuttuu kiiltävästä mattaiseksi.

Naamion pois repiminen kirpaisee ja kipristelee jonkin verran. Se ei kuitenkaan satu. Naamio lähtee helposti kokonaisena pois kasvoilta. Jos kasvoille jää naamiota, on se helppo pestä pois lämpimällä vedellä.
Parasta on, kun naamiosta näkee heti kasvoilta irroneet mustapäät ja kuolleet ihosolut. Kasvot saattavat hetken aikaa punoittaa naamion poistamisen jälkeen, mutta lähtee pois noin 30min kuluttua.

Naamion poistamisen jälkeen kasvot tuntuvat todella pehmeiltä ja puhtailta. Olin todella yllättynyt siitä, miten paljon naamioon jäi kaikkea moskaa kasvoilta. Aiemmin olen kokeillut erilaisia peel off naamioita, mutta en ole koskaan varsinaisesti nähnyt naamiossa mitään. Voin siis ehdottomasti suositella näitä kaikille. Tuotetta suositellaan käytettävän 1-2 kertaa viikossa jotta saa parhaimmat tulokset. 
Oletko kokeillut kyseistä kasvonaamiota joskus? 

Klikkaamalla TÄSTÄ pääset  suoraan tilaamaan naamioita itsellesi. Käyttämällä koodia henriikka, saat 30% alennuksen ostoksestasi. Tarjous on voimassa 9.3.19 asti. 
































Kommentit