Siirry pääsisältöön

Korealaisen kosmetiikan naamiot

Kesän aikana olen hurahtanut täysin korealaiseen kosmetiikkaan. Aiemmin korealainen kosmetiikka eli k-beauty ei ollut itsellenni lainkaan tuttu. Kiitos lukuisien blogien ja Facebookin, olen nyt täysin koukuttunut kyseisiin tuotteisiin.
Korealainen kosmetiikka on laadukasta ja sisältää runsaasti luonnollisia ainesosia. Vaikka tuotteet ovat yleisesti pakattu värikkäisiin eikä välttämättä kovin laadukkaan näköisiin purkkeihin ja paketteihin, älkää antako sen hämätä.
Korealaiset naiset rakastavat ihon- ja kauneudenhoitoa. Jokaiseen tarpeeseen on oma täsmätuote eikä muutamaa tuotetta joka sopii moneen tarkoitukseen. Korealaisilla naisilla saattaa olla aamuisin ja iltaisin jopa kymmenen - viisitoista erilaista tuotetta, joita he käyttävät päivittäin. Tässä asiassa meillä suomalaisilla on vielä paljon opeteltavaa.

Oma ehdoton suosikki tällä hetkellä on erilaiset naamiot, erityisesti sheet maskit eli kangasnaamiot. Sheet maskit ovat silmien, suun ja nenän aukoilla varustettuja kangasnaamioita, joihin on imeytetty hoitavia ainesosia. Kankaan ansiosta vaikuttavat aineet imeytyvät paremmin kuin tavallisesta naamiosta, sillä kangas estää haihtumisen. Naamion annetaan vaikuttaa iholla noin 10-20 minuuttia, jonka jälkeen kangas poistetaan kasvoilta ja iholle jäänyt seerumi hierotaan kevyesti kasvoille. 
Kangasnaamiota löytyy varmasti jokaiselle sopiva. 

Holika Holikan sheet maskit

Sheet maskien ohella olen kokeillut myös paljon muita erilaisia naamioita. Naamiot, jotka saa repiä pois kasvoilta ovat ihania. Muutama viikko sitten kokeilin Lindsayn ALL-IN ONE Modeling maskia joka tunnetaan myös nimellä kuminaamio. Naamio tuli kätevässä pussissa, jossa sisällä oli jauhe sekä mittalusikka / spaatteli. Pussiin lisättiin ohjeen mukaan vettä ja sekoitettiin tasaiseksi tahnaksi. Kuminaamio imeyttää tehoaineita nopeasti, sillä tiivis kasvot peittävä koostumus ei päästä kosteutta tai raaka-aineita haihtumaan. Toimii siis samalla periaatteella kuin sheet maskit. Kyseinen naamio poistaa kuona-aineita ihohuokosista, kuorii kuivaa ihosolukkoa hellästi sekä rentouttaa ihoa. 
Kyseisiä kuminaamioita löytyy neljää erilaista ja niitä voi tilata esim. tästä 
 





 Jos kiinnostuit k-beauty tuotteista, niitä saa kätevästi tilattua netistä. Itse tykkään tilata tuotteita eleven.fi verkkokaupasta tai ebaysta. 
Seuraavaksi aion kokeilla erittäin tehokkaita mustapäiden poistoon liittyviä tuotteita. Tästä tuotteesta on luvassa erillinen postaus. Jos tuote on edes murto-osan niin hyvä kuin kehutaan, tulee tämä tuote olemaan nenäni pelastus!

Oletko kokeillut korelaista kosmetiikkaa? Mikä on sinun lempituotteesi ja miksi? 











Kommentit