Siirry pääsisältöön

FOREO kasvojenpuhdistusharja

Oletko jo kuullut FOREOsta, tuosta mahtavasta kasvojenpuhdistusharjasta? Jos et, niin kannattaa lukea loppuun asti. 

FOREO on ensimmäinen kasvojenpuhdistusharja, joka käyttää T-sonic -pulssia ihon käsittelyyn. Silikoninen harjaspää värähtelee iholla jopa 8000 värähdystä minuutissa. Harja on yhtäaikaa sekä tehokas että hellävarainen, minkä ansoista ihosta tulee pehmeä, sileä ja puhdas.

Se syväpuhdistaa, poistaa kuolleet ihosolut sekä saa kasvot hehkumaan. Koska FOREO on valmistettu silikonista, se on jopa 35 kertaa tavallista kasvoharjaa hygieenisempi käyttää. Harja on täysin vedenkestävä ja sitä voi käyttää vaikka suihkussa.

Olen halunnut ostaa FOREOn testiin siitä saakka, kun se tuli markkinoille ja kuulin siitä ensimmäisen kerran. En kuitenkaan ollut valmis maksamaan siitä niin paljon, koska en ollut testannut tuotetta aiemmin.

Ostin oman, ensimmäisen FOREOn noin kuukausi sitten. Markkinoille tuli uusi FOREO Luna play plus (49,50€). Se on noin vanulapun kokoinen tehopakkaus, joka toimii paristoilla. Kalliimmat FOREOt ovat USB ladattavia ja ovat toiminnoiltaan erilaisia. Niitä on eri ihotyypeille, värähtelyn voimakkuutta voi itse säädellä sekä laite ilmoittaa 15sek. jälkeen kun on aika vaihtaa käsiteltävää kohtaa. Niissä on myös anti-age hoitopinta.

Olen aivan rakastunut uuteen puhdistusharjaani. Sitä on helppo käyttää ja jo muutaman käyttökerran jälkeen huomasin eron kasvoilla. Kasvoni ovat kirkkaammat, puhtaamman tuntuiset sekä pehmeämmät.
FOREO luna play plus mallissa on kaksi erilaista hoitopintaa. Ohuet nystyt puhdistavat ihon hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Ylärunassa olevilla paksummilla nystyillä puhdistat alueet, jotka vaativat tarkkaa ja huolellista puhdistusta (esim. nenä ja otsan alue).

1. Levitä kasvoille puhdistustuote, jota käytät normaalisti
2. Kasta FOREO vedellä
3. Käsittele kasvot FOREOlla pyörivin liikkein 1min ajan
4. Viimeistele kasvojen puhdistus kasvovedellä

Aion ehdottomasti ostaa isomman FOREOn nyt, kun olen testannut luna play plussaa. Olen ajatellut ostaa FOREO luna 2 for oily skin. Se on tarkoitettu erityisesti rasvaisen ihon käyttöön. Vaikka luna 2:lla on korke hinta (n 180€), pitää ottaa huomioon että siihen ei tarvitse ostaa vaihdettavia harjoja tai paristoja. Näin ollen se on siis järkevä sijoitus.











Kommentit

  1. Mielenkiintoinen aparaatti ��
    Kestääkö paristo kuinka kauan? Tai kuluuko tuo silikoni käytössä?

    VastaaPoista
  2. 400minuuttia lupaavat käyttöaikaa. Lisäksi paristo pitäis saada vaihdettua itse.
    Ainakaan omassa käytössä ei silikonille ole tapahtunut mitään eikä sille kyllä pitäisikään tapahtua

    VastaaPoista

Lähetä kommentti