Siirry pääsisältöön

Kohti parempaa oloa

Siitä on nyt aikaa reilut kaksi kuukautta. Hyvä ystäväni lähti CellRestin kehokuurille, hakemaan parempaa oloa. Kahden viikon vierestä seuraamisen jälkeen olin päättänyt, että lähden kokeilemaan kehokuuria myös.Ystäväni tilasi minulle FitLinen tuotteet, joita kuurilla käytetään tukena. Minä jäin odottamaan tuotteiden saapumista.

Kehokuurin voi tehdä monesta syystä
- terveydelliset syyt
- painonhallinnalliset syyt
- puhdistuminen -detox
- kauneudelliset syyt

Suurin syy Kehokuurille lähtemiseen omalla kohdalla oli painonhallinta. Kaikki muu siinä sivussa on plussaa. Aloitin kuurin huhtikuussa ja se kesti 28 päivää. Tuona aikana käytöstä poistettiin kokonaan suola, sokeri, maitotuotteet (poislukien itse tehty jugurtti) sekä viljatuotteet. Ensimmäinen viikko oli kaikkein pahin, mutta siitäkin selvisin yllättävän hyvin. Loput kolme viikkoa meni kuin siivillä. Olo parani päivä päivältä, sentit hupeni ja kilot karisi. Olo oli parempi kuin aikoihin.

Hieman (okei, paljon) epäterveellinen ruokavalio oli kuulunut elämääni jo liian pitkään. Kuvittelin, että olo on "ihan ok", mutta todellisuudessa näin ei ollut. Olin väsynyt vaikka nukuin öisin 10-12h ja otin välillä päiväunia, iho oli huonossa kunnossa ja suolisto eli ihan omaa elämäänsä. Lisäksi migreeni ilmestyi kylään turhan usein.

Jo muutaman viikon kuurin jälkeen tuo kaikki oli taaksejäänyttä elämää. Olen virkeä, en tarvitse päiväunia, ihon epäpuhtaudet alkavat kadota ja iho on kuulas. Samoin vatsa on erittäin paljon paremmassa kunnossa. Migreeni ei ole vaivannut kertaakaan kehokuurin aloittamisen jälkeen. Ja kaiken lisäksi, painoa tippui neljässä viikkossa 10kg ja useita senttejä lähti vyötäröltä, lantiolta ja pakaroista. 

Nyt kehokuurin päättymisestä on kulunut reilu kuukausi. Tällä hetkellä olen niin sanotulla optimointivaiheella. Tarkkailen edelleen mitä syön. Pyrin syömään mahdollisimman puhdasta ja terveellistä ruokaa. Jonkin verran välttelen maitotuotteita sekä viljoja, mutta sallin ne itselleni ajoittain.

Olen äärettömän kiitollisen ystävälleni, joka tutustutti minut CellRestin kehokuuriin ja sitä myötä FitLinen tuotteisiin. Voisin sanoa, että uusi elämä alkoi tuona päivänä, kun kehokuurissa oli päiviä 1/28.Tästä on hyvä jatkaa kohti parempaa oloa - ja elämää.






 
Kuva lainattu netistä







Kommentit

Lähetä kommentti